fbpx

Rengøringsvikar

Rengøringsvikar

Rengøringsvikar

Er du på jagt efter et dygtigt og effektivt rengøringspersonale, eller mangler du en rengøringsvikar her og nu? Så er du kommet til det helt rette sted.

CLEWA har stor erfaring med alle former for rengøring, og vi har et hold af dygtige rengøringsassistenter, som både kan gøre rent på fast basis og som vikar. CLEWA er nemlig ikke kun et professionelt rengøringsfirma, men også et erfarent vikarbureau, der kan sende rengøringsvikarer ud på ingen tid.

Så hvis du står og mangler en vikar til rengøring i jeres virksomhed eller privat hjemme hos dig, så kan vores rengøringsvikarer træde til og gøre dit hjem eller kontor skinnende rent med hurtig udrykning og kvaliteten for øje.

Effektiv rengøringshjælp fra professionelle rengøringsvikarer

Du tænker måske sjældent på, at virksomheder skal rengøres ofte og grundigt. Der går et hav af personer og medarbejdere frem og tilbage på kontorerne, og de slæber mere skidt med sig, end du forestiller dig. For at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø er det vigtigt, at der er rent og pænt. Her kommer erhvervsrengøring ind i billedet.

Når rengøringen skal klares, er det godt, at det kan klares her og nu, så snavs og skidt ikke hober sig op. Derfor er det essentielt at tilkalde en rengøringsvikar, der kan klare ærterne, når der sker en sygemelding, eller kontoret bare trænger til den helt store omgang.

Rengøringspersonale

Rengøringsvikarer med stor erfaring

Med et vikarbureau til rengøringen kan du tilkalde vikarer, når du har brug for det. Hvis du vælger CLEWA til at udføre rengøringshjælp for dig, så kan vi og vores medarbejdere love dig:

 • rengøringsassistance til erhverv som vikarservice, uanset om det er til kontorrengøring eller trappevask
 • en fast vikaraftale med hurtig udrykning, hvor resultatet altid er skinnende rent
 • en utrolig høj kundeservice, som alle vores medarbejdere og vikarer lever op til. De er hårdtarbejdende og udfører naturligvis altid opgaven med et smil og godt humør
 • at vores rengøringsassistenter har kendskab til branchen og masser af erfaring på området – så I kan få ordnet rengøringen af professionelle fagfolk.

Få en fleksibel rengøringsassistent og vikar

Alle virksomhedsejere kender helt sikkert til at mangle hænder på grund af sygdom, ferie eller barsel. Så står du pludselig uden hjælp til rengøring i en kortere eller længere periode. Det er her, en rengøringsvikar kommer ind i billedet.

En rengøringsvikar er en fleksibel løsning, da du kan få rengøringshjælp ud, lige når du ønsker det. Det gælder både, hvis du mangler ekstra hænder i travle perioder, hvis du blot skal bruge en vikar en enkelt dag eller et par uger, eller hvis du vil have en vikar på en mere fast basis. Hos CLEWA kan du få en rengøringsvikar ud med det samme. Så behøver du ikke vente på at få rengjort jeres virksomhed eller kontorer – hjælpen kommer med det samme.
Vi tilbyder både vikarer inden for erhvervsrengøring og privatrengøring. Når det gælder erhvervsrengøring, dækker vi et stort brancheområde, der blandt andet indebærer virksomheder, kontorer, hoteller, butikker, boligforeninger og mange andre steder.

Rengøringsvikar med øje for detaljerne

Vi ved, at det som rengøringsassistent er vigtigt, at du har øje for detaljerne, så hver en lille krog bliver rengjort. Det er essentielt, at der ikke er et spot, der bliver misset. Vores rengøringspersonale har stor erfaring med faget og er meget grundige, når det gælder rengøringen. Det er din garanti for, at det bliver så rent som muligt, og at vores rengøringsvikarer kommer rundt i alle hjørner.

Derudover bruger vi udelukkende miljørigtige produkter til alle former for rengøring, da vi gerne vil passe på planeten, samtidig med at rengøringen bliver gennemgående og grundig.

Ring til os – så ordner vi ’det beskidte arbejde’!

Ønsker du at få professionel rengøringshjælp fra et effektivt og erfarent rengøringspersonale? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular eller ringe til os med det samme på +45 7370 7575.

Når du udfylder kontaktformularen, kan du nederst beskrive dine forventninger og krav. Uanset om du ringer eller udfylder vores kontaktformular, giver vi dig et uforpligtende tilbud, som passer til dine krav og ønsker.
Som vikarbureau til rengøring er det vores mission at finde den løsning, der passer bedst til dig, så du kan få kvalitetsbevidste rengøringsvikarer ud til dit kontor, virksomhed eller hjem – og gøre det skinnende rent.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for rengøring.