fbpx

Opvaskere

Opvaskere

Opvasker vikar eller på fast basis

Er du i hotel-, restaurations- eller kantinebranchen, og mangler du effektive og hårdtarbejdende opvasker vikar på fast basis eller som tilkaldevikarer til at klare opvasken, så er du kommet til det rette sted. Vi står klar til at hjælpe dig med opvasken, så du sparer tid. Vores opvasker vikarer og mandskabsudlejning er klar til at finde en løsning på dine problemer.

Hos CLEWA kender vi vigtigheden af en hurtig og perfekt opvask for at få dit køkken, restaurant eller selskabslokale til at fungere optimalt. Derfor er vores opvaskere udvalgt med omhu, og de sætter alle en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde hver gang.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75, så kan vores opvaskervikarer rykke ud med det samme. Vi har fleksible arbejdstider, gode priser og skræddersyede aftaler.

Vi garanterer et skinnende rent køkken

I hotel-, restaurations- og kantinebranchen er det naturligvis vigtigt, at opvasken er i top. Med et rent køkken får du bedre overblik, og arbejdsdagen bliver mindre stresset, når opvasken ikke hober sig op.

Heldigvis står CLEWA klar til hjælpe dig og din virksomhed. Vi har et team af opvasker vikarer, der har mange års erfaring inden for branchen. Vi er klar til at give dig en hjælpende hånd, og vores mandskabsudlejning er selvfølgelig fleksibel. Vi bestræber os på altid at finde en løsning, der passer til dig, uanset om du vil have en vikar eller en fastansat.

Vores tilbud på en opvasker vikar eller fastansat er uforpligtende og skræddersyede, så de passer til dine behov. Derudover går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Opvaskerassistance på fast basis eller som tilkaldevikar

Hos CLEWA får du effektive opvaskere, der står klar til at hjælpe dig i dit køkken. Vores medarbejdere har nemlig flere års erfaring og kender branchen rigtig godt.

Hos CLEWA kan du få en fast aftale, hvor du lejer en fuldtidsmedarbejder. Så er du altid sikret et godt stykke arbejde. Du kan også få en vikar – vi rykker nemlig hurtigt ud, når der er travlt, og du har brug for flere hænder. Så hvis du står med en sygemelding og mangler en opvaskervikar, skal du blot ringe til vores vikarservice.

Opvaskere

Hos CLEWA får du opvasker vikar af høj kvalitet

Når du vælger CLEWA til at vaske op for dig eller din virksomhed efter et arrangement, så lover vi dig:

 • muligheden for at få opvaskerassistance inden for hotel, restauration og kantine som en samlet vikarløsning
 • en fast aftale, der opfylder jeres behov
 • medarbejdere og vikarer, der er hårdtarbejdende, leverer et godt stykke arbejde og lever op til det høje serviceniveau, I efterspørger.

Mangler du opvaskere på fast basis eller til enkeltstående arrangementer, så kontakt os på +45 73 70 75 75, og få et godt tilbud, der er skræddersyet til dig.

Hvad koster en opvasker vikar hos CLEWA?

Når vi beregner prisen på en opvasker vikar, afhænger det naturligvis af opgavens omfang, og hvor lang tid du har brug for vores assistance. Vi sørger dog altid for at finde en pris, der hamler op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide, hvad opvask koster, så send os en mail på info@clewa.dk, eller ring til os på +45 73 70 75 75. Derefter giver vi dig et uforpligtende tilbud, der er baseret på din virksomheds størrelse og dine behov.

Giv os et kald, så klarer vi opvasken

Mangler du professionelle opvaskere til hotel, restauration eller kantine? Så kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, og find en vikarløsning, der passer til dig. Med et vikar-bureau som CLEWA er du sikker på at få dygtige opvaskervikarer ud til dig på ingen tid.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for opvask.