fbpx

Opvaskere

Opvaskere

Opvaskere som vikar eller på fast basis

Er du i hotel-, restaurations- eller kantinebranchen, og mangler du effektive og hårdtarbejdende medarbejdere på fast basis eller som tilkaldevikarer til at klare opvasken, så er du kommet til det helt rette sted. Vi står klar til at hjælpe dig og din branche med opvasken, så det både bliver tids- og pengebesparende for dig. Vores mandskabsudlejning er klar til at finde en løsning på dine problemer.

I CLEWA Solutions kender vi vigtigheden af en hurtig og altid perfekt opvask for at få dit køkken, din restaurant eller selskabslokale til at fungere optimalt. Derfor er vores opvaskere udvalgt med omhu, og de er sætter alle en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde hver gang.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75, så kan rykke ud med det samme. Vi er altid fleksible både med arbejdstider, priser og skræddersyede aftale.

Vi garanterer et skinnende rent køkken

I hotel-, restaurations- eller kantinebranchen er det selvfølgelig naturligvis vigtigt, at opvasken er 100 procent i top. Med et rent køkken, får du bedre overblik, og arbejdsdagen bliver mindre stresset, når der ikke står en opvask og hober sig op.

Heldigvis står CLEWA Solutions klar til hjælpe dig og din virksomhed. Vi har et helt team af opvaskere, der har mange års erfaring inden for branchen. Vi er klar til at give dig en hjælpende hånd, og vores service er både penge- og tidsbesparende for dig. Vores mandskabsudlejning er selvfølgelig fleksibel, og vi bestræber os på altid at finde en løsning, der passer til dig.

Vores tilbud uforpligtende og skræddersyede, så de passer til dine behov. Derudover er vores priser konkurrencedygtige – dog uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Opvaskerassistance på fast basis eller som tilkaldevikarer

Hos CLEWA Solutions kan du regne med altid at finde løsning, der passer til dig og dine behov. Vores effektive opvaskere står klar til at hjælpe dig og dit køkken. Vores medarbejdere har nemlig flere års erfaring og kender rigtig godt til branchen.

Hos CLEWA Solutions kan du få en fast aftale med os, hvor du lejer en fuldtidsmedarbejder fra Clewa. Så er du altid sikret et godt arbejde. Du kan også vælge, at aftalen kun skal være på vikarbasis – vi rykker nemlig gerne hurtigt ud, så hjælpen er trang! Du kan også altid kontakte, hvis du har andre forespørgsler, så kan vi med sikkerhed finde en løsning, der passer til dig.

Opvaskere

Hos CLEWA Solutions får du opvaskerassistance med høj kvalitet

Hvis du vælger CLEWA Solutions til at vaske op for dig og eller din virksomhed efter et arrangement, så kan vi og vores medarbejdere til hver en tid lov dig:

Vores medarbejdere klarer altid opgaven med et smil, og går naturligvis ikke hjem, før opgaven er med fuldført med stor tilfredshed. Skulle du mod alt forventning alligevel ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det sammen, og går ikke før, du er helt tilfreds med vores arbejde.

Mangler du derfor opvaskere fast eller til enkeltstående arrangementer, så kontakt os nu på +45 73 70 75 75 og få et godt tilbud, der er skræddersyet til dig.

Hvad koster en opvask hos CLEWA?

Når vi skal udregne prisen på opvaskning, afhænger det naturligvis af opgavens omfang, og i hvor lang tid, du har brug for vores assistance, afhænger det selvfølgelig af virksomhedens størrelse. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide, hvor meget en opvask kommer til at koste netop for dig, og de behov som du har, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud til dig, der er baseret på størrelse af din virksomhed og dine behov.

Erfarent personale

Vi sender altid professionelle medarbejder med mange års erfaring inden for opvaskning.

Hurtig udrykning

Opstår der akut behov for opvaskning, rykker vi hurtigt ud og klarer det for dig.

Klarer opgaven med et smil

Vi sørger ikke bare for, at din opvask skinner. Vi gør det også med et smil.

Miljørigtige produkter

Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

Giv os et kald – så klarer vi opvasken!

Ønsker du at få professionelle opvaskere til at yde effektiv opvaskerassistance inden for hotel, restauration og kantine? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular, og finde en vikarløsning, der passer til dig. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste løsning, der passer til dig.