fbpx

Køkkenvikar

Køkkenpersonale

Køkkenpersonale som køkkenvikar eller på fast basis

I CLEWA arbejder vi altid hårdt for vores kunder, og vi sigter mod et ualmindeligt højt serviceniveau og et godt samarbejde. Derfor er vores køkkenvikar samt køkkenpersonale udvalgt med omhu, og de er alle meget professionelle.

Hos CLEWA går vi naturligvis op i kvalitet. Det betyder, at du kan forvente høj kvalitet inden for både tilberedning, fødevaresikkerhed og råvarer. Hos os er du derfor også garanteret indbydende og lækre resultater i køkkenet.

Vi tilbyder dig et kvalificeret og effektivt køkkenpersonale på fast basis, såvel som vi kan aftale en vikarordning med vikar-køkkenhjælp.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75. Så kan vi rykke ud med det samme. Vi er altid fleksible både med arbejdstider, priser og skræddersyede aftaler i forbindelse med vores vikarservice.

Vi garanterer høj kvalitet og ekspertise

Måske du og din virksomhed står og mangler et effektivt og professionelt køkkenpersonale? Så står CLEWA klar til at hjælpe dig. Vi er klar til at give dig en hjælpende hånd med både madlavning, forberedelse, opvask og rengøring i køkkenet. Vores mandskabsudlejning er selvfølgelig fleksibel og tilbyder høj kvalitet og ekspertise inden for køkkenvikarer.

Alle vores tilbud på køkkenpersonale og køkkenvikar er naturligvis uforpligtende, og vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet. Du kan altid regne med, at vi leverer den bedste kvalitet, når det kommer til mad og håndtering af mad.
Uanset hvilket køkken, der er tale om – hvad end det er en restaurant eller kantine – bliver der stillet høje krav til hygiejnen. Når du vælger en vikar til køkkenet eller fast køkkenpersonale fra os, er du sikret, at hygiejnen er i top, og at den vikar, du får, har de rette certifikater inden for hygiejne.

Find en køkkenvikar, der passer til dine behov

Et fast køkkenpersonale, en køkkenvikar eller noget helt tredje – vi finder en ordning, der passer til dig. Hos CLEWA kan du regne med altid at finde løsning, der passer til dig og dine behov.

Vores køkkenpersonale arbejder både på fast basis og som vikarer. Hos os har du muligheden for at leje en fuldtidsmedarbejder til dit køkken, så du altid er sikret suveræn hjælp med både madlavning, oprydning og rengøring i køkkenet. Passer det dig bedre med en køkkenvikar, kan vi også klare det. Vores medarbejdere har naturligvis flere års brancheerfaring og udfører alle arbejdsopgaver til topkarakter.

Vores løsninger er altid skræddersyede, så de passer til dine behov, da vi er meget opmærksomme på, at ingen har de præcis samme behov. Vi vil altid bestræbe os på at efterfølge alle de behov, du måtte have, og vi står klar med hårdtarbejdende vikarer, der ved, hvad god service er.

Kontorrengøring

Vores medarbejdere sætter en ære i veludført arbejde

Hvis du vælger CLEWA til at være din køkkenservice, kan vi og vores medarbejdere love dig:

 • Hos os får I vikarer til køkkenassistance inden for hotel, restauration og kantine.
 • Ønsker I en fast vikaraftale, kan I altid kontakte os for at høre om jeres muligheder.
 • Vores medarbejdere har flere års brancheerfaring og udfører diverse arbejdsopgaver på området.
 • Vi giver jer hårdtarbejdende vikarer, der alle ved, hvad god service er.

Vores vikarer sørger naturligvis altid for at efterlade et stykke arbejde, som du kan være tilfreds med. Skulle arbejdet mod al forventning alligevel ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det samme, og vi går ikke, før du er helt tilfreds.

Hvad koster professionel køkkenvikar hos CLEWA?

Når vi skal udregne prisen på en af vores servicer, afhænger den naturligvis af dine behov, og hvor længe du har brug for vores køkkenassistance. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at kende den præcise pris for CLEWA’S køkkenpersonale på vikarbasis, kan du sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på vikarservice til dig.

Ring til os allerede i dag

Ønsker du at få et professionelt køkkenpersonale med effektive køkkenmedarbejdere og hurtig udrykning? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular.
Vi finder med sikkerhed sammen frem til den bedste løsning, der passer til dig. CLEWA er din vej til vikarservice og køkkenhjælp i høj kvalitet.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for køkkenbranchen.