fbpx

Køkkenpersonale

Køkkenpersonale

Køkkenpersonale som vikar eller på fast basis

I CLEWA Solutions arbejder vi altid hårdt for vores kunder, og vi sigter mod et ualmindeligt højt serviceniveau og et godt samarbejde. Derfor er vores vikarer indenfor køkkenpersonale udvalgt med omhu og de er alle meget professionelle.

Hos CLEWA Solutions går vi naturligvis op i kvalitet. Det betyder også at du kan forvente højt kvalitet både inden for tilberedning, fødevaresikkerhed og råvarer. Hos os er du derfor også garanteret indbydende og lækre resultater i køkkenet.

Vi tilbyder dig et kvalificeret og effektivt køkkenpersonale på fast basis, så vel som vi kan aftale en vikarordning.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75, så kan rykke ud med det samme. Vi er altid fleksible både med arbejdstider, priser og skræddersyede aftale.

Vi garanterer højt kvalitet og ekspertise

Måske du og din virksomhed står og mangler et effektivt og professionelt køkkenpersonale? Så står CLEWA Solutions klar til at hjælpe dig! Vi er klar til at give dig en hjælpende hånd, og vores service er både penge- og tidsbesparende for dig. Vores mandskabsudlejning er selvfølgelig fleksibel, og består af høj kvalitet og ekspertise.

Vores tilbud bliver altid skræddersyet til dig og dine behov, og alle vores tilbud er naturligvis uforpligtende. Derudover er vores priser konkurrencedygtige og altid knivskarpe – dog uden at vi går på kompromis med vores kvalitet. Du kan nemlig altid regne med at vi leverer den bedste kvalitet til når det kommer til mad, og håndtering af mad.

Et fast køkkenpersonale eller tilkaldevikar – vi finder en ordning, der passer til dig!
Hos CLEWA Solutions kan du regne med altid at finde løsning, der passer til dig og dine behov.
Vores køkkenpersonale arbejder på nemlig både på fast basis og som vikarer. Hos os har nemlig muligheden for at leje en fuldtidsmedarbejder til dit køkken, så du altid er sikret suveræn hjælp.
Passer det dig bedre med en tilkaldevikar, så kan vi også klare det!

Vores medarbejdere har naturligvis flere års brancheerfaring, og udfører alle arbejdsopgaver til topkarakter.

Vores løsninger er altid skræddersyede, så de passer til dine behov, da vi er meget opmærksomme på at ingen har de præcis samme behov. Vi vil altid bestræbe os på at efterfølge alle de behov, du måtte have, og vi står klar med hårdtarbejdende vikarer, der ved hvad god service er.

Køkkenpersonale

Vores medarbejdere sætter en ære i veludført arbejde

Hvis du vælger CLEWA Solutions til at være dit køkkenpersonale, så kan vi og vores medarbejdere love dig:

Vores medarbejdere sørger naturligvis for altid efterlade et arbejde, som du kan være tilfreds med. Skulle din du mod alt forventning alligevel ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det samme, og går ikke før, du er helt tilfreds.

Hvad koster professionel køkkenassistance hos CLEWA?

Når vi skal udregne prisen på en af vores services, afhænger det naturligvis af dine behov og hvor længe du har brug for vores køkkenassistance. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide den præcise pris for CLEWA Solutions’ køkkenpersonale på vikarbasis, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et helt uforpligtende tilbud til dig.

Erfarent personale

Vi sender professionelle medarbejdere med stor erfaring indenfor køkkenindustrien.

Hurtig udrykning

Opstår der akut behov for professionelt køkkenpersonale, rykker vi hurtigt ud.

Klarer opgaven med et smil

Vi sørger ikke bare for, at din opvask skinner. Vi gør det også med et smil.

Miljørigtige produkter

Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

Ring til os allerede i dag!

Ønsker du at få professionel køkkenpersonale med effektive køkkenmedarbejdere og hurtig udrykning? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste løsning, der passer til dig.