fbpx

Byggeplads

Køkkenpersonale

Effektiv og billig byggepladsservice

Rod på arbejdspladsen er aldrig ideelt, og på en byggeplads kan det være utroligt forstyrrende for selve arbejdet. Heldigvis står CLEWA Solutions klar til at gøre din byggeplads mere effektiv og overskuelig.

Vi har et team af ufaglærte og hårdtarbejdende medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig og din byggeplads med suveræn byggepladsservice og rengøring. På den måde slipper du for et stort rengøringsarbejde, samtidig med at vi skaber behagelige rammer for dig og dine medarbejdere hele arbejdsdagen.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75, så kan vi rykke ud med det samme. Vi er altid fleksible både med arbejdstider, priser og skræddersyede aftaler.

Effektiv byggepladsrengøring

Hos CLEWA Solutions gør vi meget ud af at være effektive og altid efterlade et godt stykke arbejde, som alle kan være stolte af. Vores byggepladsservice består af mange diverse opgaver. Det kunne for eksempel være generel rengøring, vanding af blomster samt opfyldning af kaffe, håndsæbe og toiletpapir. Skal du have hjælp til at lægge gulvpap eller bære materialer op til 10. sal, så står vi også klar med det samme.

Vi sørger for, at byggepladsen er ren og pæn, og at der ikke mangler noget. Vi har styr på alt det praktiske, så du og dine medarbejdere kan have styr på byggeriet.

Hos CLEWA Solutions er alle vores medarbejdere meget fleksible, og vi står altid klar med hurtig udrykning. CLEWA Solutions har altid kundens interesse først, og vi ved, at ingen kunder er ens. Derfor er vi også fleksible, hvad angår aftaler, og derfor kan vi altid skræddersy en aftale, der passer til dig og dine behov.

This is custom heading element

Køkkenpersonale

Vi garanterer ekstra høj byggepladsservice

Hvis du vælger CLEWA Solutions til at yde byggepladsservice for dig og dine medarbejdere, så kan vi og vores medarbejdere til hver en tid love dig:

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og efterlader naturligvis ikke din byggeplads, før du er tilfreds, eller før opgaven er løst. Skulle vores arbejde imod al forventning alligevel ikke leve op til dine krav, rykker vi naturligvis ud med det samme og fortsætter, hvor vi slap. Det, mener vi, er det eneste rigtige.

Hvad koster en byggepladsservice hos CLEWA Solutions?

Når vi skal udregne prisen på byggepladsservice, afhænger det naturligvis af opgavens omfang, men vi sørger altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide, hvor meget byggepladsservice kan komme til at koste for dig, kan du blot sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud til dig.

Dygtigt personale

Professionelle med stor erfaring med skurvognsrengøring.

Hurtig udrykning

Opstår der akut behov for byggepladsservice, rykker vi hurtigt ud.

Professionelt udstyr

Vi anvender kun det bedste udstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

Miljørigtige produkter

Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler, når vi gør rent.

Giv os et kald allerede i dag

Ønsker du at få ufaglært byggeservice til at klare alt det praktiske, så din byggeplads fremstår overskuelig, hver dag du møder ind? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular og finde en løsning, der passer til dig. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste løsning for dig.