TRAPPEVASK

I CLEWA Solutions har vi specialiseret sig i at tilbyde rengøringsløsninger, hvor trappevask udføres af professionelle trappevaskere. Vi klarer trappevask i København og omegn.

Kontakt os
Vores trappevaskere er rutinerede i at udføre trappevask og sætter en ære i at kunne fremvise en yderst tilfredsstillende ren trappe efter vask.
Vores løsninger med trappevask er naturligvis fleksible, for vi ved, at der findes mange forskellige behov hos jer. Ring til os, og vi finder den bedste løsning til jeres behov for trappevask.
Miljøet er en mærkesag for os i CLEWA, og derfor anvendes der kun miljøvenlige produkter til al trappevask uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen.
Vi har en høj standard for kundeservice, som alle vores trappevaskere lever op til, mens de leverer et tilfredsstillende resultat – en skinnende trappe efter vask.
Trappevask kan være en kedelig tjans, men er nødvendig for at give et godt førstehåndsindtryk. Mangler I mon trappevaskere hos jer?
Hvis I har brug for en personaleløsning til klare jeres trappevask? Ring til os i dag – og få en fast aftale om professionel trappevask hos jer.