fbpx

Vandskade

Byggepladsservice

Rengøring efter vandskade

Står du i den trælse situation, at der er opstået en vandskade på grund af oversvømning, et sprunget vandrør, store mængder regn, kloakvand eller noget helt femte? Så kan CLEWA heldigvis hjælpe dig med at fjerne vandet og gøre rent efter rodet.

En vandskade kan lave permanente skader

En vandskade kan ødelægge og lave store skader på indbo, vægge og lofter, og de kan være svære at komme af med igen, hvis ikke der bliver rengjort og affugtet ordentligt efterfølgende. Det er derfor altafgørende, at du får professionel hjælp, så du undgår unødvendige og permanente skader på din bolig.

Hos CLEWA Solutions har vi specialiseret os i at tilbyde rengøring efter vandskade, hvilket er en af vores største prioriteter i København og omegn. Det gælder både, hvis det er en vandskade, der er sket privat og i din virksomhed.

Kontorrengøring

Rengøring efter vandskade

Der er mange forskellige opgaver, som skal laves for at rette op på en vandskade, herunder:

 • Vandsugning og fjernelse af vandet
 • Affugtning og fugtmåling
 • Desinficering
 • Grundig efterfølgende rengøring
 • Fugtsikring, så der ikke opstår skimmelsvamp

Rengøringen efter vandskade er afgørende

Selve rengøringen efter vandskaden er vigtigere, end du tror. Ved at rengøre og affugte, kan man forebygge mugdannelse og sygdomme. Dette kan nemlig opstå, når du eller dit indbo kommer i forbindelse med det forurenede vand og slam, der ofte findes ved en vandskade.

Kloakvand er især forurenet med sygdomsfremkaldende mikroorganismer, og kloakvandet vil typisk være en del af vandskaden – næsten uanset, hvordan vandskaden er opstået. Disse mikroorganismer kan komme fra afføring fra rotter og andre dyr.

Derudover kan skimmelsvamp være en ting, som ofte følger med en vandskade – og det vil du for alt i verden også gerne undgå. Skimmelsvamp kan nemlig være dårligt for dit helbred, idet den kan fremkalde irritation og allergi.

Få en gennemgående rengøring med CLEWA

Det er altså helt essentielt at fjerne disse med de helt rigtige værnemidler. Det er netop denne form for rengøring, som vi hos CLEWA er eksperter i. Vi klarer eksempelvis vask af forurenede overflader og desinficerer de steder, hvor det er nødvendigt. Al vores rengøring i forbindelse med vandskaden er grundig og dybdegående, så der ikke er skadelige bakterier tilbage i boligen.

Vores proces ved vandskade

 1. Først undersøger vi skaden og finder ud af, hvordan og hvor skaden er opstået.
 2. Herefter fjerner vi vandet med vandsugning, så vi mindsker skaden bedst muligt.
 3. Når alt vandet er fjernet, affugter vi rummet og laver grundige fugtmålinger.
 4. Til sidst laver vi en gennemgående rengøring og desinficering, så eventuelle skadelige bakterier forsvinder.

Vandskade kan ske mange steder

Vandskader kan komme mange steder fra – det kan være en vandskade fra din overbo, hvor vandskaden er i loftet, eller det kan være en vandskade på gulv og trægulv eller i din kælder. Hvis det er opstået i din kælder, er det vigtigt at lave en fugtsikring af kælderen samt affugtning af kælderen.
Fugtsikring og affugtning er som sagt yderst vigtigt – uanset hvor vandskaden er sket – så du undgår at skabe helbredsproblemer for dig selv og ødelægge dit indbo. Affugtning efter vandskade kan ske med en affugter, som vi hos CLEWA har stor erfaring med at bruge.

Få styr på din vandskade her og nu

Hvis du vælger at bruge CLEWAs dygtige vandskade-personale, er du sikret, at:

 • Vi kommer så hurtigt som muligt.
 • Vi finder kilden til vandskaden.
 • Vi fjerner al vand.
 • Vi opsætter affugtere og foretager fugtmålinger.
 • Vi laver en grundig rengøring efter vandskaden.

Ring til os med det samme, hvis du har en vandskade

Det er vigtigt, at der bliver handlet hurtigt, når der er tale om en vandskade, da det kan have indflydelse på permanente skader, mistet strøm og lignende.
Står du med en oversvømmet kælder eller en anden form for vandskade, kan du give os et kald på telefon +45 73 70 75 75. Så finder vi sammen ud af, hvor stor skaden er, og hvordan vi hurtigst muligt kan hjælpe dig, så der opstår så få permanente skader som muligt.
Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi rengør efter vandskader i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for vanskader.