fbpx

Tæpperens

Tæpperens

Vi sikrer en grundig tæpperens af højeste kvalitet

Har du overtaget lokaler, hvor tæppet trænger til en ordentlig omgang tæpperens? Eller er det bare på tide at få jeres gulvtæpper til at se ud som nye? Så er CLEWA det helt rigtige valg for dig. Vi tilbyder nemlig at rense dine tæpper, hvad end du er privat eller erhverv, så tæpperne igen ser præsentable ud over
for dine medarbejdere og gæster.
Vi er et rengøringsfirma nær København, hvor kvalitet kommer frem for alt andet, og vi garanterer en grundig rens af tæpper – hver gang. Send os et skriv, eller giv os et kald, hvis du søger en effektiv og kvalitetsbevidst tæpperengøring i dag.

Vi sikrer helhedsindtrykket med en grundig rens

Er du nogensinde gået ind ad en dør, hvorefter du har fået øje på mørke plamager på gulvtæppet eller er blevet mødt af en dårlig og udefinerbar lugt? Et beskidt tæppe kan være forstyrrende på flere måder, og ofte er det noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et rum.
Det er derfor vores fornemmeste opgave at sørge for, at dit rum tager sig bedst ud. Det gør vi med en effektiv tæpperens.
Vores tæpperens handler ikke kun om pletter. Vi sørger også for at fjerne lugt og misfarvninger, så du får det mest optimale indeklima.

En tæpperens, der er god for dig og miljøet

CLEWA er et rengøringsfirma, som først og fremmest tænker på kunderne, hvorfor vi også går op i at passe på planeten, vi bor på. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde miljøvenlige produkter til rens af dine tæpper.
Når vi passer på planeten, passer vi på hinanden, og de kemikalier, vi bruger til din tæpperens, er derfor miljøvenlige, så vi er med til at sikre en renere Jord.
Det kan være fristende at vælge gør det selv-tæpperensning, men ofte kan det ende med at gøre ondt værre. Ikke alene er de fleste tæpperensemidler, man køber, ikke nær så effektive som de midler, vi professionelle bruger. Det er desværre ofte tæpperensemidler, der skader miljøet.
Når vi tilbyder rengøring af tæpper, sikrer vi samtidig, at du får en tæpperens, der er skånsom for miljøet, hvilket vi vægter meget højt.

Tæpperengøring, som du ønsker det

Vi er klar over, at behovet for tæpperens ikke er ens for alle. Måske står du og skal have klargjort et rum efter den forrige ejer, eller måske oplever du, at dit tæppe med jævne mellemrum bliver beskidt og derfor ofte har brug for en hyppigere tæpperens.
Vores rengøringsfirma tager forbehold for dine behov, og vi tilbyder at rykke ud til enkeltopgaver eller at lave en abonnementsordning, så du er sikret en kontinuerlig rens af dit gulvtæppe.

Kontorrengøring

Garanti for tæpperens af højeste kvalitet

Vores rengøringsfirma tilbyder både erhvervsrengøring og rengøring af private hjem. Så uanset om det er det nye ryatæppe under sofaen eller firmaets væg til væg-tæpper, så er vores medarbejdere klar til at sætte ind og udføre den bedste tæpperens.
CLEWA garanterer:

 • effektiv tæpperens af både pletter, skidt og lugtgener
 • rensning af tæpper med miljøvenlige kemikalier
 • topprofessionelle medarbejdere, der rykker ud med et smil
 • en løsning, der skræddersys til dit behov for rensning af tæpper, om det er én gang eller på
  månedlig basis

Hvad koster en tæpperens hos CLEWA

Er I en virksomhed, hvor mange personer kommer ind udefra, eller et hjem, hvor rødvinen stod for tæt på bordkanten? Behovet for en rensning af gulvtæppe kan variere – og endda fra måned til måned. Derfor er det også svært at give en overordnet pris på tæpperens.
Som et erfarent rengøringsfirma er vi klar over, at du har forskellige behov, når det kommer til at rense gulvtæpper, og derfor har du mulighed for at få en skræddersyet aftale hos os. Vores dygtige medarbejdere rykker ud til akutte problemer, eller vi kan lave en abonnementsaftale, hvor vi sikrer
en månedlig tæpperens af højeste kvalitet.
Er du interesseret i at få et tilbud på rens af dine tæpper, så kontakt os på info@clewa.dk, eller ring til os på +45 73 70 75 75. Så får vi sammensat en løsning, der tager højde for både tæppets størrelse og dit behov for rensning.

Vi udfører tæpperens i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for byggepladsservice.