fbpx

Byggepladsservice

Byggepladsservice

Effektiv byggepladsservice

Rod på arbejdspladsen er aldrig ideelt, og på en byggeplads kan det forstyrre arbejdet. Heldigvis står CLEWA klar til at yde en effektiv byggepladsservice så det er overskuelig med oprydning og rengøring.

Vi har et team af hårdtarbejdende medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig og din byggeplads med suveræn byggepladsservice og rengøring. På den måde slipper du for et stort rengøringsarbejde, samtidig med at vi skaber behagelige rammer for dig og dine medarbejdere, når I arbejder. Hos os kan du få rengøringshjælp på fast basis, eller du kan hyre en vikar.

Spar tid, og skab overskuelighed med byggepladsservice

Når det gælder byggeri, er det vigtigt, at der ikke bruges for meget tid på at rydde op og gøre rent, inden det næste projekt skal i gang. Byggeriet skal køre som smurt, og det er her, at byggepladsservice kommer ind i billedet.

Med effektive medarbejdere, der kun skal fokusere på oprydning og rengøring af byggepladsen, kan du og dine håndværkere bruge tiden på byggeriet. Det sparer dig tid og skaber mere overskuelighed på pladsen. Vi har styr på alt det praktiske, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om byggeriet.

Byggepladsservice indbefatter alle de ting, som du har brug for, når du er i gang eller færdig med et byggeprojekt. Det kan eksempelvis være skurvognsrengøring, affaldsfjernelse eller affugtning af vandskader. Det er helt op til dig, hvad du vil bruge os til.

Specialister i effektiv byggepladsrengøring

Hos CLEWA gør vi meget ud af at være effektive og efterlade et godt stykke arbejde, som alle kan være stolte af. Vores byggepladsservice består af mange forskellige opgaver. For eksempel generel rengøring, vanding af blomster samt opfyldning af kaffe, håndsæbe og toiletpapir. Skal du
have hjælp til at lægge gulvpap, sætte afskærmning op eller bære materialer op til 10. sal, så står vi også klar. Vi sørger kort og godt for, at byggepladsen er ren og pæn, og at der ikke mangler noget.
Hos CLEWA er medarbejderne fleksible, og vi rykker hurtigt ud.

CLEWA sætter altid kunden først, og vi ved, at ingen kunder er ens. Derfor er vi fleksible, hvad angår aftaler, og vi skræddersyr altid en aftale, der passer til dig og dine behov.

Kontorrengøring

Byggepladsrengøring til jeres behov

Vores professionelle medarbejdere har stor erfaring med skurvognsrengøring, hvilket indebærer:

 • afvaskning af alle borde, stole og bænke i skurvognen
 • rengøring af køkken og toiletter
 • tømning af skraldespande
 • fejning og afvaskning af gulv

Ud over skurvognsrengøring klarer vi også rengøring og oprydning på byggepladsen, så sikkerheden er i top, og I kan udføre jeres arbejde. Vores byggepladsservice inkluderer altid det forefaldende arbejde, der er på byggepladsen.

Vi garanterer en høj byggepladsservice

Når du vælger CLEWA, lover vi dig:

 • at vi vedligeholder byggepladsen og gør den overskuelig
 • at vi sørger for alt det praktiske, hvad end det handler om opfyldning af kaffe og toiletpapir, eller der skal bæres materialer op til 10. sal
 • at vi kan skræddersy en aftale, der passer til dig og dine behov
 • at du får den bedste service, du overhovedet kan forestille dig

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og efterlader naturligvis ikke din byggeplads, før du er tilfreds, eller før opgaven er løst. Skulle vores arbejde imod al forventning ikke leve op til dine krav, rykker vi naturligvis ud med det samme og fortsætter, hvor vi slap. Det er det eneste rigtige.

Hvad koster servicen hos CLEWA?

Når vi skal beregne prisen på byggepladsservice, afhænger det naturligvis af opgavens omfang, men vi sørger altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.
Hvis du er interesseret i at vide, hvor meget byggepladsservice koster dig, kan du sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud til dig.

Giv os et kald, og få byggepladsservice allerede i dag

Har du brug for byggepladsservice til at klare alt det praktiske, så din byggeplads er til at overskue, når du møder ind? Så kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste løsning for dig.
Du kan også give os et kald allerede nu på +45 73 70 75 75. Så kan vi træde til og skabe overskuelighed på din byggeplads.

Vi udfører byggepladsservice i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for byggepladsservice.