SKURVOGNSRENGØRING

I CLEWA Solutions har vi specialiseret sig i at tilbyde rengøringsløsninger, hvor skurvognsrengøring i København og omegn er en af vores største prioriteter.

Kontakt os
Vi tilbyder skurvognsrengøring af professionelt og erfarent personale med en løsning, der matcher jeres behov for skurvognsrengøring på arbejdspladsen.
Med vores komplette skurvognsrengøring får I aftørret borde, bænke og stole, tømt jeres affaldsspande samt fejet og vasket gulvet. Skurvognsrengøringen indeholder desuden rengøring af toilet og vask.
I CLEWA går vi ikke på kompromis med miljøet og anvender kun miljøvenlige produkter til vores skurvognsrengøring. Bare rolig – vores skurvognsrengøring stadig mindst lige så effektiv.
Vores generelle høje standard for kundeservices gælder også i forbindelse med skurvognsrengøring, hvor personalet altid leverer et yderst tilfredsstillende resultat.
Uanset hvilket behov I måtte have for skurvognsrengøring, kan vi hjælpe med en løsning, som sørger for fast rengøring af jeres skurvogne – så ofte, som I ønsker.
Så hvis I har brug for en personaleløsning til klare skurvognrengøringen? Ring til os i dag – og få en fast aftale om professionel skurvognsrengøring hos jer.