PERSONALELØSNINGER

Vi har specialiseret os i at levere længerevarende skrædersyet personaleløsninger til jeres behov. Inden for hotel, restaurant, kantine og rengøring.

RENGØRING

Vi levere rengøring inden for hotel, restaurant, skurvogne og trappevask i København og omegn.

MULTISERVICE

Hos CLEWA har vi lavet faste samarbejdeaftaler med flere virksomheder. Vi kan tilbyde moderne og bæredygtige facility-løsninger til din virksomhed, kontorhotel eller domicil.

PERSONALELØSNINGER

Vores speciale er at levere længerevarende personaleløsninger, der opfylder jeres behov – ligegyldigt om I har brug for opvaskere, køkkenhjælp eller rengøringshjælp. Med i vores personaleløsninger følger ikke blot arbejdskraft, men også håndtering af administrationen. Aftalen skal være gennemsigtig, og vi anvender et timeregistreringssystem, hvori I kan følge timeforbruget og godkende timer.

RENGØRING

Vi tilbyder løsninger med professionel rengøringshjælp. Vores dygtige og erfarne personale hjælper jer gerne med at klare trappevasken eller skurvognsrengøringen. Rengøringsløsningen tilpasses jeres konkrete behov, så I får rengøringen klaret så ofte som ønsket. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Personale til opvask

Vi tilbyder jer professionel opvaskerassistance af erfarne vikarer til både hotel, restauration og kantine. Så uanset hvor det kniber, giver vi gerne en hånd med.

LÆS MERE

Personale til køkken

Vi har en række erfarne vikarer med hygiejnebevis tilknyttet, der kan være jeres køkkenassistance – vi leverer vikarløsninger til hotel, restauration og kantine.

LÆS MERE

Personale til rengøring

Vi assisterer gerne rengøringen i jeres virksomhed. Vi kan tage os af kontorrengøringen, men kan også klare trappevask i jeres ejendomme – det er helt op til jer.

LÆS MERE