fbpx

Professionelt rengøringsfirma og vikarbureau
– CLEWA Solutions har løsningen for dig!

Har du brug for hjælp til opgaver som erhvervsrengøring, byggepladsservice eller leje af køkkenvikarer? Hos CLEWA Solutions har vi lige det, du skal bruge. CLEWA er nemlig både et professionelt rengøringsfirma i København og et vikarbureau, der er klar til at sende dig en dygtig vikar, hvis du pludselig står og mangler en medarbejder i fx køkkenet eller opvasken.

Effektiv rengøring og effektive vikarer – vores 2 services

Med vores store erfaring og dygtige personale kan du være sikker på, at CLEWA Solutions altid yder en professionel og effektiv service – det gælder både for vores rengøringsfirma i København og for vores vikarbureau.

Rengøring

Et rent kontor eller hjem er bare skønnere at opholde sig i. Derfor vil vi som rengøringsfirma også gerne gøre det enkelt for dig at holde det hele rent. Det gælder, hvad enten du skal flytte, om du har behov for en fast rengøringsaftale på kontoret eller noget helt tredje. Vi tilbyder nemlig en række forskellige former for rengøring i København:

Vikarservice

En god medarbejder går ikke hjem, før opgaven er løst – og vi kan garantere dig for, at vores vikarer går til arbejdet med omhu og effektivitet og sørger for, at du kommer i mål med arbejdet. Vi tilbyder mandskabsudlejning til en række forskellige arbejdsopgaver:

Hos CLEWA Solutions er vores topprioritet at hjælpe dig til en enklere hverdag – både i din virksomhed og i det private hjem. Vi står med hjælpende hænder klar til at løse lige netop den vikar- eller rengøringsudfordring, du står over for!

Om CLEWA Solutions – Hvem er vi?

Enhver virksomhedsejer kender til udfordringen ved at få løst virksomhedens opgaver, når en eller flere medarbejdere pludseligt er fraværende grundet ferie, sygdom, kurser, barsel med mere.
CLEWA Solutions ApS er et rengøringsfirma og et personale- og vikarbureau, som siden 2018 har hjulpet utallige virksomheder og private med alle former for professionelle rengøringsservicer samt udlejning af mandskab og vikarer til forskellige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

  • alle typer af rengøring – til erhverv og private – på fast basis eller efter aftale
  • udlejning af professionelle vikarer til køkken- og byggepladsarbejde m.m.

Har du brug for rengøringshjælp? Så rykker vi ud med professionelle rengøringspersonale det samme! Men CLEWA er ikke blot et rengøringsfirma, vi er også et vikarbureau. Har du eksempelvis brug for mandskabsudlejning til din byggeplads, til køkkenet eller lignende, klarer vi også dette. Vores vikarer er ufaglærte, men gør en dyd ud af at udføre arbejdet til fuld tilfredshed.

Med en fast løsning fra CLEWA Solutions behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt du kan dække ind og klare opgaverne, selv hvis en medarbejder er fraværende. Vi leverer nemlig personale efter dit behov. Bliver en medarbejder for eksempel syg, sender vi ganske enkelt en anden medarbejder ud til dig.

Vi er din tryghed for, at opgaverne altid bliver løst.
Læs mere om os her

Hvorfor CLEWA? Hos os er du i trygge hænder

Ingen opgave er for stor eller for lille til, at vi kan klare den hos CLEWA Solutions. Vi sætter en ære i at hjælpe med rengøring i København, hvis du søger rengøringshjælp eller et professionelt rengøringsfirma, og vi sender en dygtig medarbejdervikar – eller flere – ud til virksomheder landet over.

Derfor skal du vælge os som rengøringsfirma og vikarbureau:

  • vi leverer dygtige, ufaglærte vikarer efter lige netop dit behov
  • vi yder professionel og effektiv rengøringshjælp – både på fast basis og efter aftale
  • vi rykker altid hurtigt ud, når du har behov for hjælp
  • vi udfører altid vores arbejde med overskud og et smil på læben

Vores medarbejdere går ikke hjem, før dit problem er løst, og skulle vores arbejde ikke leve op til dine forventninger, rykker vi hurtigt ud igen og færdiggør opgaven. Derfor kan du altid være i trygge og sikre hænder hos CLEWA Solutions.

Kundeudtalelser

Læs her, hvad nogle af vores faste kunder udtaler om os:

Hvad koster CLEWA Solutions’ ydelser?

Hos CLEWA Solutions er din tilfredshed vores største prioritet. Vi vil derfor altid gøre vores for, at dine arbejdsopgaver bliver løftet på bedste vis, og at dit kontor eller hjem er skinnende rent og behageligt, når du møder eller kommer hjem fra arbejde.

Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på rengøring og/eller vores vikarservice, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummer +45 73 70 75 75. Så sender vi et skarpt tilbud din vej.

Ring til os – så ordner vi det ’beskidte’ arbejde!

Står du og mangler rengøringshjælp eller ekstra vikarer til din virksomhed? Så kan du kontakte os allerede i dag, og så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Kontakt os endelig for at høre mere om vores gode priser på erhvervsrengøring i København m.m. og vikarservice.