fbpx

Trappevask

Trappevask

Trappevask – din genvej til rene trapper altid

Er du på udkig efter en skinnende ren trappeopgang? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos CLEWA Solutions har vi mange års erfaring inden for trappevask for både private og erhverv. Vi vasker trapper i hele Storkøbenhavn, og vi gør det med et smil på læben. Vi ved nemlig om nogen, hvor vigtig en ren trappeopgang er for det gode helhedsindtryk af din ejendom.

Vil du sikre en ren trappe hver dag uden selv at skulle bruge tid på at rengøre den? CLEWA Solutions er din løsning. Ingen trappeopgang er for stor eller lille.

Giv os et kald i dag, så klarer vi din trappevask hurtigt og effektivt.

Vi sørger for, at din trappe er ren

Kender du det: Din trappe eller opgang er bare altid beskidt, også selvom du synes, at du lige har gjort den ren. Så er du ikke den eneste, og du tager faktisk ikke helt fejl. En trappeopgang, hvad enten det er i vores private opgang eller på arbejdet, bliver brugt hver eneste dag og ofte også af mange mennesker.

Derfor kan det ikke undgås, at trappen hurtig bliver beskidt. Vi tager nemlig alt fra støv til blade og jord med ind på trappen. Samtidig er trappeopgangen som oftest noget af det første, vi ser, når vi træder ind i en bygning. Derfor er det essentielt, at den altid er præsentabel og ren.

En ren trappeopgang giver det bedste indtryk af din bygning

Det er vigtigt at have rene trapper, hvis du vil give dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere et godt helhedsindtryk af din virksomhed. Ligeså vigtigt er det at have en ren trappeopgang, hvis dine gæster eller kommende beboere skal bydes godt velkommen i din private beboelsesejendom.

Men hvem skal egentlig sørge for, at trappen er ren? Hos CLEWA tager vi hellere end gerne den opgave på os.

Rengøring af trapper på abonnement eller når det passer dig

Hos CLEWA ved vi godt, at der ikke findes en one-size-fits-all løsning, når det kommer til trappevask. Derfor skræddersyr vi gerne individuelle løsninger sammen med og til vores kunder.

Vil du gerne have en fast, ugentlig trappevask, er det intet problem. Men foretrækker du i stedet, at trappen bliver vasket, når behovet er der, kan vi også sammensætte en løsning efter dette ønske. Hvordan jeres ordning skal se ud, er noget, vi sammen finder frem til, når du tager kontakt til os.

Trappevask

Grundig trappevask for erhverv og private – hver gang

Vælger du at lade CLEWAs dygtige personale klare din trapperengøring, kan vi til gengæld love dig:

Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i deres håndværk og forlader aldrig en opgave halvfærdigt. Skulle du mod alt forventning ikke være tilfreds med din trappevask, rykker vi ud med det samme, og vi forlader ikke din trappeopgang igen, før du er fuldt tilfreds.

Hvad koster en trappevask?

Prisen for en trappevask vil naturligvis afhænge af, hvor stor eller høj en trappe vi har med at gøre. Vi har dog altid meget favorable priser. Hvis du er interesseret i at vide den præcise pris for rengøring af din trappe, kan du blot sende os en mail på info@clewa.dk eller give os et kald på telefon +45 73 70 75 75. Så sammensætter vi et helt uforpligtende tilbud til dig, baseret på dit behov og din trappes størrelse.

This is custom heading element

Erfarent personale

Vi sender professionelle medarbejder med mange års erfaring inden for trappevask.

Miljørigtige produkter

Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

Hurtig udrykning

Opstår der akut behov for rengøring af din trappe, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

Professionelt udstyr

Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

Ring til os i dag og få en skinnende ren trappeopgang

Er du på udkig efter en skinnende ren trappeopgang? Kontakt os allerede i dag vi vores kontaktformular. Så finder vi sammen frem til den bedste rengøringsløsning for dig.