fbpx

Skurvognsrengøring

Skurvognsrengøring

Skurvognsrengøring i topkvalitet

En grundig skurvognsrengøring er ikke selvsagt på en byggeplads. Du har helt sikkert oplevet, at der er en masse mudder, støv og jord, som kommer med ind i skurvognen, når der bliver holdt pause fra arbejdet?
Det efterlader skurvognen meget beskidt, og indemiljøet er derfor ikke optimalt. Det kan påvirke alle på arbejdspladsen negativt, og det ønsker vi ikke vil ske.

Hvis du er på udkig efter en ren og pæn skurvogn, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos CLEWA har vi mange års erfaring med rengøring og kan derfor også udøve skurvognsrengøring. Vi rengør skurvogne i hele København og omegn, og vi vil hellere end gerne komme ud og rengøre din.

Vil du sikre dig, at din skurvogn altid er pæn og ren uden selv at bruge tid på rengøring, så giv os et kald. Vi klarer din skurvognsrengøring hurtigt og effektivt med et smil på læben.

Gør håndværkerne glade med et rent pauseområde

Hvorfor er det vigtigt med skurvognsrengøring, spørger du måske. Lad os forklare.

Mange tror, at håndværkere er ligeglade med rengøring i en skurvogn, men det ret ofte forkert. Når dine håndværkere endelig kan holde frokost- eller kaffepause efter timer med hårdt og ofte snavset arbejde, vil de helt sikkert værdsætte en pæn og ren skurvogn. Er der mange håndværkere på byggepladsen, kan skurvognen dog hurtigt blive beskidt. Derfor er der et behov for skurvognsrengøring, så håndværkerne bliver glade for at komme til pause i rene omgivelser.

Regelmæssig skurvognsrengøring vil uden lige også øge arbejdsglæden på byggepladsen og dermed resultere i mere effektive håndværkere. Det kan vi godt forstå – der er ikke noget bedre end et rent opholdsrum!

Vi gør rent, når det passer dig

Hos CLEWA ved vi godt, at der ikke findes én løsning for skurvognsrengøring, som passer alle. Måske vil det passe dig bedst, at vi kommer forbi om aftenen, hvor alle er taget hjem, eller tidligt om morgenen, inden arbejdet på byggepladsen begynder – det bestemmer du heldigvis
helt selv.

Hos os kan du bestille fast skurvognsrengøring eller selv vælge, hvornår vi skal komme forbi fra gang til gang. Det kan for eksempel være, at vi skal komme forbi fast tre gange om ugen eller blot en gang hver 14. dag. Uanset hvad vil vi sammen udarbejde en skræddersyet løsning, der passer
netop dig!
Skurvognsrengøring

Grundig skurvognsrengøring – hver gang

Når du vælger CLEWA til din skurvognsrengøring, sikrer vi dig:

 • en tilfredsstillende skurvognsrengøring – hver gang
 • rengøring, når det passer dig
 • rengøring med miljøvenlige produkter
 • perfekt rengøring, der øger arbejdsglæden for håndværkerne

Vores dygtige, professionelle medarbejdere efterlader kun deres arbejde 100 % tilfredsstillende.
Hvis der mod forventning bliver udført skurvognsrengøring, du ikke kan godkende, rykker vi ud med det samme. Vi forlader ikke skurvognen, før du er fuldt ud tilfreds.

Hvad indebærer en skurvognsrengøring?

Vores rengøringsfirma ønsker aldrig at efterlade en skurvogn beskidt eller rodet. Derfor vasker vi alle borde, stole og bænke i skurvognen. Derudover rengør vi køkken og toiletter og tømmer skraldespande samt fejer og vasker gulvet i vognen, der nemt bliver beskidt med mudrede støvler, der går ind i og ud af skurvognen hele dagen.

Du vil opleve, at du ikke mangler noget. Vi sørger blandt andet også for, at der er toiletpapir, sæbe og så videre til alle, der benytter sig af skurvognen. Det er synd, hvis nogen skal mangle det ene eller det andet og for eksempel ikke kan komme til at vaske hænder med sæbe – det vil vi hos CLEWA ikke tillade.

Pris på skurvognsrengøring hos CLEWA

Hos CLEWA lover vi en tilfredsstillende rengøring til favorable priser. Prisen afhænger dog altid af, om du har én eller flere skurvogne, der skal gøres rene.

Er du interesseret i, hvad skurvognsrengøring koster for dig, kan du ringe til os på telefon +45 73 70 75 75 eller sende os en mail på info@clewa.dk. Så finder vi sammen dén løsning, der passer dig bedst.

Ønsker du en ren og pæn skurvogn?

Vi tager os gerne af det beskidte arbejde. Så er du på udkig efter stabil skurvognsrengøring, kan du roligt kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular. Sammen finder vi frem til den bedste
løsning for dig.

Vi udføre skurvognsrengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for byggepladsservice.