fbpx

Privat rengøring

Erhvervsrengøring

Privat rengøring – genvejen til et rent hjem

Har du ikke tid til grundig hjemmerengøring i en allerede travl hverdag? Eller søger du effektiv privat rengøring efter et stort arrangement eller en fest? Så står CLEWA Solutions klar til at hjælpe dig. Vi fungerer nemlig også som et rengøringsfirma til private hjem.
CLEWA Solutions består af et team af engagerede og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring bag sig. På den måde er du sikret et flot og rent resultat, når først vi er færdige med det ’beskidte’ arbejde. Hos CLEWA servicerer vi primært erhvervskunder, da vi også er specialiserede inden for erhvervsrengøring, men vi gør også rent hos private, når privat rengøring søges.

Vi har mange glade kunder, så leder du efter et firma, der tilbyder privat rengøring i København med gode anbefalinger, er du havnet det rigtige sted. Ringer du til os allerede i dag, kan vi hurtigt få lavet en aftale og få gjort rent hos dig.

Vi gør dit hjem skinnende rent

Vi kender alle sammen til den travle hverdag, hvor der måske ikke er plads til den store rengøring. Når weekenden endelig kommer, er rengøring bestemt ikke det, der står allerhøjest på ’to-do’-listen. Efter en fest eller et større arrangement er det heller ikke attraktivt at skulle rydde op og gøre rent efter de mange gæster. Det er her, at CLEWA Solutions står klar til at hjælpe dig.

CLEWA Solutions sørger for, at dit hjem er skinnende rent, når vi efterlader det. Vi varetager nemlig både støvsugning af gulve, paneler og møbler samt vask af alle boligens gulve. Derudover sørger vi for at støve alle synlige og tilgængelige overflader af – det vil sige vindueskarme, borde med mere. CLEWA Solutions sørger også for privat rengøringshjælp på både badeværelset og i køkkenet, hvor vi også gør alle overflader grundigt rent.

Vi og vores team rykker gerne ud og klarer rengøringen for dig. Når du laver en aftale med CLEWA Solutions om privat rengøring, kan du både bestille servicen fast eller ad hoc – det vil sige lige præcis, når du har brug for det, f.eks. i form at rengøring efter en fest eller et arrangement. Er du i tvivl om, hvad CLEWA Solutions kan gøre for dig, så ring endelig på +45 73 70 75 75.

Erhvervsrengøring

Effektiv privat rengøring udført af professionelt team

Hos CLEWA Solutions er du sikret professionel rengøring, da alle vores medarbejdere har stor erfaring med og kendskab til det arbejde, de laver. Derfor kan du også være sikker på, at:

Erfarent personale

Vi sender altid et professionelt team med know-how og mange års erfaring inden for rengøring af private hjem.

Miljørigtige produkter

Vi benytter os kun af miljøvenlige produkter, der passer på vores jord, vores medarbejdere og ikke mindst vores kunder.

Hurtig udrykning

Opstår der behov for akut privat rengøring, f.eks. efter en fest, rykker vi ud med det samme.

Professionelt udstyr

Vores team anvender naturligvis kun det bedste rengøringsudstyr. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Privat rengøring, når det passer dig

Du kan altid bestille billig privat rengøring hos CLEWA, når det passer dig. Hvis du leder efter en fast aftale, hvor vi kommer og gør rent en gang og ugen, en gang om måneden eller i et andet interval, kan vi sagtens aftale dette. Søger du rengøring efter en fest eller et arrangement, klarer vi også denne opgave med et smil. Hvis du vil vide mere om præcis hvilken aftale, CLEWA kan lave sammen med dig, er du mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag.

Hos CLEWA Solutions gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder og efterleve deres krav. Skulle du alligevel have problemer med en privat rengøring, der ikke lever op til dine forventninger, kan du altid give os et kald. Så rykker vi ud med det samme og retter op på eventuelle fejl og mangler. 

Privat rengøring priser hos CLEWA Solutions

Hvad er prisen på rengøring af private hjem egentlig? Hos CLEWA Solutions koster privat rengøring som hovedregel 298 kroner inkl. moms i timen, men vores privat rengøring timepris kan naturligvis variere. Den samlede pris afhænger af, hvor mange kvadratmeter, der er tale om, samt hvor stort behovet for rengøring er.

Hos CLEWA Solutions er det også muligt med et håndværkerfradrag. Det betyder, at prisen for privat rengøring bliver lidt billigere. Er du i tvivl om, hvad privat rengøring vil komme til at koste for dig? Så tøv ikke, men ring til os direkte på +45 73 70 75 75. Så finder vi en løsning, der passer til dig.

Ring til os allerede i dag, og få et skinnende rent hjem

Hos CLEWA har vi kunder i hele København og omeng. Hos CLEWA tilbyder vi privat rengøring i hele København og omegn. Herunder privat rengøring på Frederiksberg, privat rengøring i Gentofte, privat rengøring i Hellerup, privat rengøring på Amager og privat rengøring i Hvidovre. 

Lyder vores hjælp og ekspertise inden for privat rengøring som noget for dig? Så kan du ringe til os allerede i dag eller kontakte os på vores hjemmeside via vores kontaktformular. Hos CLEWA Solutions står vi klar til hjælpe dig, og vi kan sammen finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.