fbpx

Kontorrengøring

Kontorrengøring

Vi tilbyder professionel kontorrengøring

Trænger dit kontor på arbejdspladsen til en grundig rengøring, hvor man kommer helt ud i krogene? Og kunne du tænke dig en skræddersyet løsning, der passer til dig og dine forventninger af jeres kontorrengøring – Så er du kommet til det rette sted!

Hos CLEWA tilbyder vi effektiv kontorrengøring. Vi har et hold af erfarne og professionelle medarbejdere, der altid sørger for at imødekomme dine behov, og vi kommer helt ud i krogene. Om det er kontor- eller erhvervsrengøring, står vi klar til at hjælpe dig i hele København.

Med CLEWA er du garanteret at møde ind på et rent og pænt kontor hver dag uden selv at skulle bruge tid på rengøring. Det klarer vi nemlig for dig! Ring til os allerede i dag, så rykker vi hurtigt ud og klare rengøringen for dig.

Et rent kontor er lige med bedre arbejde

Beskidte og støvede kontorer er aldrig det bedste udgangspunkt for en god arbejdsmotivation – eller et godt stykke arbejde. Faktisk kan et snavset kontor være med til at skabe et dårligt indeklima på din arbejdsplads og skabe gener for både dig og dine medarbejdere. Et rent kontor og en ren virksomhed giver dine medarbejdere en bedre arbejdsdag.

Vi garanterer en ren arbejdsplads

Da en ren arbejdsplads er essentiel for både dig og dine medarbejdere, sørger vi naturligvis for at dine kontorer altid er skinnende rene, når du møder ind.

Vores medarbejdere er professionelle og erfarne inden for kontorrengøring og anden erhvervsrengøring og udfører arbejdet med et smil. Derudover tilbyder vi en fleksibel service, og vi rykker altid hurtigt ud, når du ringer.

Hos CLEWA benytter vi os desuden kun af miljørigtige produkter. Derfor kan du også være sikker på, at vi ikke efterlader skrappe kemikalier eller kemiske lugte, der er til gene på din arbejdsplads.

CLEWA klarer rengøringen, når behovet opstår eller i faste intervaller. For hos os er det vigtigt, at kunden altid kommer først, og derfor skræddersyer vi også en løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Kontorrengøring

Grundig og effektiv kontorrengøring – hver gang

Hvis du vælger CLEWA til at stå for rengøringen af din virksomhed og dine kontorer, så kan vi og vores medarbejdere love dig:

 • at vi udfører alle former for kontor- og erhvervsrengøring, og at vi kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig.
 • at vi rykker ud, når du får brug for rengøringshjælp.
 • at vores personale er professionelt og har flere års erfaring bag sig.
 • at vi altid udfører opgaven med et smil og møder op i godt humør.

Vores medarbejdere tager naturligvis først hjem, når dine kontorer er skinnede rene og støvfrie. Skulle vores arbejde mod al forventning ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det samme, og vi går ikke, før du er helt tilfreds med arbejdet.

Hvad koster kontorrengøring hos CLEWA?

Når vi skal beregne prisen på kontorrengøring, afhænger det selvfølgelig af virksomhedens, og dermed også kontorets, størrelse. Vi beregner nemlig prisen på rengøring per m2. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide den præcise pris på rengøring af din virksomhed, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Derefter kommer vi med et helt uforpligtende tilbud til dig!

Giv os et kald – så rykker vi med det samme!

Ønsker du, at din virksomhed kommer til at fremstå skinnede ren? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi med sikkerhed frem til den bedste rengøringsløsning for dig.

Vi udfører kontorrengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for kontorrengøring.