fbpx

Håndværkerrengøring

Byggepladsservice

Vi tilbyder en grundig håndværkerrengøring efter renoveringen

Endelig blev det sidste søm banket i og de sidste paneler sat op. Byggeprojektet er overstået, og alt spiller – bortset fra rengøringen. Håndværkere er nemlig fantastiske til dine renoveringsprojekter,
men rengøring er ikke altid en del af deres service – det er her, CLEWA kommer ind i billedet!
Med en effektiv håndværkerrengøring er du sikret et rengøringsfirma, som tager hensyn til de behov, som opstår i den pågældende situation.
Tøv ikke med at tage fat i os hos CLEWA, hvis du står og mangler en effektiv rengøring. Vi stiller med et professionelt team, som opfylder dine ønsker for håndværkerrengøringen med det samme og sikrer en høj rengøringsservice.

Vi sikrer, at der altid er rent, når håndværkeren har været der

Det er altid vigtigt med rene og pæne overflader, hvad enten det er hjemme eller på arbejdspladsen, men når der skal bygges eller renoveres, går det ofte hen og bliver en støvet affære. Vi hos CLEWA rykker ud, når håndværkeren har været forbi, så du er garanteret et rent sted med en effektiv håndværkerrengøring.
Vores rengøringsfirma udfører den sidste, men væsentlige, del af byggearbejdet ved at sørge for en grundig håndværkerrengøring. Vi sikrer, at alt er tørret af, støvsuget, vasket, og hvad der ellers kan opstå behov for inden for rengøring.

Få dine byggeprojekter hurtigt afsluttet

Det kan være uoverskueligt, når man har uafsluttede byggeprojekter, som optager plads på grund af byggematerialer, der flyder, og måske hele rum, der ikke kan bruges. Derfor er det ideelt med en håndværkerrengøring, der varetager det sidste prik over i’et, så du kan se din afslutning på renoveringen, og I kan komme tilbage til normen.
CLEWA er et rengøringsfirma nær København, der går op i, at du hurtigt skal opleve en forskel, så du med det samme kan begynde at nyde de forbedringer, som håndværkeren har været at lave. Her skal håndværkerrengøringen ikke hvile på dine skuldre – vi skal nok sørge for, du og dine medarbejdere kan få glæde af jeres nye renovering i rene omgivelser.
Det er vigtigt for os at lette din hverdag og tage en tørn med håndværkerrengøringen, som du måske ikke selv har tid eller lyst til. Vi sikrer et højt niveau – hver gang. Og vi går ikke, før alt skinner og
er fuldstændigt rengjort.

Håndværkerrengøring på byggepladsen eller på kontoret

Det er forskelligt, hvad en renovering kan indebære – en ny dør skulle sættes i, to rum blev til ét, eller måske er det en helt ny tilbygning, der er blevet opført? Uanset hvad opgaven lyder på, vil der altid være brug for en grundig håndværkerrengøring efter, så rummene kan benyttes hurtigst muligt.
Vores dygtige medarbejdere lader sig ikke skræmme af mængden af arbejde og vil altid være behjælpelige med den mest kompetente håndværkerrengøring, som indebærer alt fra totalrengøring af rum til aftørring af overflader for byggestøv.
Har håndværkeren ramt et vandrør, står vi også klar. Vi kan hurtigt rykke ud til vandskader og udføre en hurtig skadeservice i Danmark for at klare oprydningen. Kort sagt klarer vores team alt fra den overfladiske til den helt grundige håndværkerrengøring.
I vores rengøringsvirksomhed tilbyder vi desuden løsninger af både enkeltopgaver og en abonnementsløsning, således at du kan få en rengøring efter håndværkere på dine betingelser.

Kontorrengøring

Altid et team af professionelle

Det vigtigste for os er at efterlade et smukt stykke arbejde, som letter din hverdag og giver et smukt resultat. Vi er en virksomhed, der stiller med effektive og yderst professionelle medarbejdere, der stiler efter at gøre et grundigt stykke arbejde, der skal leve op til kravet for jeres håndværkerrengøring.
Vælger du derfor vores dygtige medarbejdere, garanterer vi:

 • en skinnende rengøring efter håndværkeren – hver gang
 • fleksible løsninger på netop den opgave, I står med, uanset omfanget
 • mulighed for enkeltløsninger eller en skræddersyet abonnementsløsning
 • professionelle medarbejdere, der rengør med et smil, hvad enten de tørrer byggestøv af eller
  fjerner pletter

Vi rykker derfor ud med smilende medarbejdere til alt, hvad I måtte have behov for, og skulle rengøringen mod alle forventninger ikke være tilfredsstillende, kommer vi naturligvis med det samme og sikrer, at rengøringen er veludført.

Pris på håndværkerrengøring

Det er meget forskelligt, hvordan der kan se ud, efter håndværkeren har været forbi. Derfor varierer håndværkerrengøringens pris også efter omfanget af håndværkerrengøringen.
Til gengæld kan vi strukturere rengøringen, så det passer til dine behov. Vi tilbyder nemlig erhvervsrengøring i København, både som abonnementsservice og som en enkeltgangsløsning.
Erhvervsrengøringens pris er derfor altid tilpasset dit behov og tager hensyn til, hvor meget du har brug for os.

Få en skinnende rengøring efter håndværkeren – hver gang

Vi sikrer en effektiv håndværkerrengøring af højeste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om prisen på lige præcis din håndværkerrengøring. Du kan sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefon +45 73 70 75 75. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Vi udfører håndværkerrengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for byggepladsservice.