fbpx

Flytterengøring

Byggepladsservice

Vi tilbyder flytterengøring for virksomheder og private

Søger du effektiv og hurtig flytterengøring for din virksomhed eller boligforening? Så er du kommet til det rette sted. Ofte skal flytninger foregå hurtigt, og det betyder også, at rengøringen af virksomheden, lejligheden eller andre diverse lokaler skal foregå straks og effektivt. Dette hjælper vi dig med hos CLEWA.

Vi yder den bedste rengøringshjælp, og ingen hjørner eller kroge bliver glemt af vores dygtige medarbejdere. Vi ville aldrig springe over, hvor gærdet er lavest – tværtimod gør vi en dyd ud af at gøre vores allerbedste, og giver gerne ekstra-beskidte steder en ekstra omgang.

Ring til os allerede i dag på +45 73 70 75 75, så vi kan rykke ud med det samme. Vi er altid fleksible både med arbejdstider, priser og skræddersyede aftaler.

Vi sørger for at efterleve alle krav

Flytterod kan være med til at skabe kaos midt i flytningen, og det kan være svært at få overblik over, hvad der egentlig er blevet pakket ned, og hvad der bare ligger og roder. Når du har båret tunge kasser frem og tilbage og op og ned ad trapper, er det sikkert ikke en rengøring af hele virksomheden eller lejligheden, som du har allermest lyst til. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, når du får rengøringshjælp fra CLEWA.

Vores personale har mange års erfaring og er altid meget professionelle. Vi sørger naturligvis for at efterleve alle de krav, der måtte være til flytterengøringen – både dine og boligselskabets.

Verdensklasse – flytterengøring

Når CLEWA går i gang med at gøre rent i din virksomhed eller lejlighed, gør vi det med præcision. Vi tager os blandt andet af rengøring af alle overflader, vindueskarme, gulve, borde og stole, toiletter og badeværelser, køkkener, kontorer med mere.

Med andre ord gør vi hele virksomheden klar til, at håndværkere og malere kan komme til.

CLEWA kan desuden også gøre rent, efter malere og håndværkere har været der, så lokalerne er pletfrie, når I skal give dem videre. Det eneste, I skal sørge for, er at pakke jeres virksomhed ned i kasser – så klarer vi alt det beskidte arbejde.
Flytterengøring

CLEWA er et rengøringsfirma, der lover professionalisme og effektivitet

Hvis du vælger CLEWA til at udføre flytterengøring for dig og din virksomhed, så kan vi og vores medarbejdere love dig:

 • En fejlfri rengøring af hele jeres virksomhed.
 • At vi overholder aftaler og deadlines og altid udfører arbejdet med et smil på læben og i godt humør.
 • At alt vores personale er professionelle og har mange års erfaring med erhvervsrengøring og rengøringshjælp.
 • At vi udfører rengøring i faste intervaller eller som enkeltstående opgaver, når behov opstår – og at vi altid kan skræddersy en løsning, der passer netop til dig.

Vores medarbejdere tager naturligvis først hjem, når din virksomhed eller lejlighed er skinnende ren. Skulle din virksomhed eller lejlighed mod al forventning alligevel ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det samme og går ikke, før du er helt tilfreds med arbejdet og et Myndighedsprojekt.

Hvad koster flytterengøring for virksomheder hos CLEWA?

Når vi skal udregne prisen på en flytterengøring, afhænger det selvfølgelig af virksomhedens eller lejlighedens størrelse, og hvor snavset der er. Er der en genstridig plet eller et ekstra-snavset gulvtæppe, tager rengøringen lidt længere tid, da vi naturligvis ikke efterlader virksomheden eller lejligheden, før der er helt rent. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne.

Hvis du er interesseret i at vide den præcise pris på rengøringen af din virksomhed, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk eller ringe til os på telefonnummer +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud, der er baseret på størrelsen af din virksomhed og dine behov.

Giv os et kald – så klarer vi resten!

Ønsker du, at din virksomhed kommer til at fremstå skinnende ren efter flytningen? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste rengøringsløsning for dig og din virksomhed.

Vi udfører flytterengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for flytterengøring.