fbpx

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Hos os får du effektiv og professionel erhvervsrengøring

Trænger din virksomhed til en effektiv rengøring? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos CLEWA tilbyder vi altid effektiv erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder. Vores arbejde bliver altid klaret af et rengøringspersonale bestående af professionelle medarbejdere, der altid yder deres bedste og efterlader et veludført arbejde.

Hvis du vil sikre dig, at du og dine medarbejdere møder ind til en ren og pæn virksomhed hver eneste dag, uden selv at skulle lægge kræfter i støvsugning og aftørring, så kan CLEWA bliver den perfekte løsning i dag.

Vi tilbyder at løse dine rengøringsopgaver på fast basis eller som enkeltstående opgaver.

Ring til os allerede i dag, så vi hurtigt og effektivt kan rengøre din virksomhed for dig.

Vi garanterer dig en ren og pæn arbejdsplads

Arbejdspladser bliver hurtigt beskidte, og det er ikke noget, der rigtig kan undgås. Virksomhedens ansatte kommer ind med sko og overtøj, og alt efter vejret – og i Danmark regner det jo ofte – kan det godt blive en beskidt affære. Derudover er støv heller ikke ukendt på en arbejdsplads, og bliver støvet ikke fjernet nok, kan de skabe gener og give et dårligt indeklima. På den måde er en god og effektiv rengøring også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og en bedre arbejdsplads.

Heldigvis kan du regne med os her hos CLEWA. Vi sikrer nemlig, at din virksomhed altid er ren og pæn fra det sekund, du møder ind om morgenen. Her sørger vi naturligvis altid for at fjerne støv og snavs samt støvsuge og rengøre både gulve og overflader – i alle rum.

Med en ren arbejdsplads sikrer vi dig mere effektive medarbejdere

Da en effektiv erhvervsrengøring sikrer et langt bedre indeklima, er du også sikret mere effektive medarbejdere i det lange løb. Rene omgivelser er nemlig rarere for dine ansatte, og det kan mærkes, så snart de møder ind på arbejdet. Faktisk kan en grundig og hyppig rengøring være med til at mindske sygedage blandt dine medarbejdere.

Du har altså intet at tabe ved at bestille rengøringshjælp hos os!

Erhvervsrengøring på abonnement – eller når det passer dig

Hos CLEWA kan vi altid finde en løsning, der passer netop til dig. Alle vores løsninger er nemlig skræddersyede, og det er de, fordi vi godt ved, at ingen virksomheder har de helt samme behov. Vi vil nemlig gerne efterkomme alle de behov, du måtte have, og derfor finder vi naturligvis også et tilbud, der passer til dig. Vi er et team af fleksible medarbejdere, der altid sørger for at efterleve dine behov og ønsker.

ErhvervsrengøringGrundig og effektiv erhvervsrengøring – hver gang

Hvis du vælger CLEWA til at stå for rengøringen af din virksomhed, så kan vi og vores medarbejdere love dig, at:

 • Du får erhvervsrengøring, når du har behov for rengøring
 • Alt personale er erfarent og top professionelt
 • Vi hos CLEWA udelukkende anvender miljørigtige rengøringsmidler
 • Vi udfører rengøring i faste intervaller eller som enkeltstående opgaver, når behov opstår.

Vores medarbejdere tager naturligvis først hjem, når din virksomhed er skinnende ren. Skulle din virksomhed imod al forventning alligevel ikke leve op til dine krav, kommer vi naturligvis med det samme igen og går ikke, før du er helt tilfreds med arbejdet.

Hvad koster erhvervsrengøring hos CLEWA?

Når vi skal udregne prisen på en erhvervsrengøring, afhænger det selvfølgelig af virksomhedens størrelse. Dog sørger vi altid for at finde en pris, der kan hamle op med konkurrenterne. Vi har brugt SEO Test og er rigtig glade.

Hvis du er interesseret i at vide den præcise pris på rengøring af din virksomhed, kan du vælge at sende os en mail på info@clewa.dk  eller ringe til os på telefonnummeret +45 73 70 75 75. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud til dig, der er baseret på størrelsen af din virksomhed og dine behov.

Giv os et kald – så klarer vi resten!

Ønsker du, at din virksomhed kommer til at fremstå skinnende ren? Så kan du kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular. Så finder vi med sikkerhed sammen frem til den bedste rengøringsløsning for dig og din virksomhed.

Vi udfører erhvervsrengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for erhvervsrengøring.