fbpx

Akut rengøring

Akut rengøring

Akut rengøring: Vi rykker ud med hurtig rengøringshjælp

Toiletter, der løber over, en fest, der løb løbsk, eller uventet sygdom blandt rengøringspersonalet. Årsagerne til et behov for akut rengøring er mange, og vi skelner ikke. Har du brug for rengøringshjælp ASAP? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi hjælper med akut rengøring for både private og erhverv – og vi gør det med et smil på læben.

Vores akutte rengøringshjælp rykker ud i hele Storkøbenhavn og omegn, når og hvor du har brug for hjælp.

Giv os et kald på telefonnummer +45 73 70 75 75 – så rykker vi ud og klarer din rengøring, så hurtigt vi kan.

Akut rengøring til erhverv

Der er rigtig mange grunde til at holde sin erhvervsbygning ren – uanset om den bliver brugt til arbejdspladser, produktion, showroom eller noget fjerde. Rene erhvervslokaler er ikke kun indbydende for nye besøgende og potentielle eller nuværende kunder. Rene lokaler giver også et langt bedre indeklima, og generelt er det bare sundere og mere behageligt at opholde sig i rene omgivelser.

Derfor kan det være utroligt frustrerende, når der pludselig opstår et akut behov for rengøring. Det kan skyldes alt fra oversvømmede toiletter til sygdom blandt rengøringspersonalet eller måske en fredagsbar, som fik en ekstra omgang.

Uanset hvad årsagen er, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du får behov for akut rengøring i København eller omegn.

Når du ringer til os med behov for akut rengøringshjælp, vil vi altid bestræbe os på at rykke ud med det samme – eller som minimum, så hurtigt som vi overhovedet kan. Vores vigtigste målsætning er din tilfredshed, og vi forlader ikke stedet, før alt er skinnende rent igen.

Akut rengøring til private

Har du behov for akut privatrengøring? Så klarer vi også gerne det hos CLEWA. Uanset om der er behov for akut trappevask i opgangen, om festen i garagen blev lidt vildere end forventet, om der pludselig er sprunget et vandrør i bryggerset, eller om jeres rengøringshjælp er blevet syg – så rykker vi ud med akut privatrengøring, så snart behovet opstår.

Vores dygtige rengøringspersonale har flere års erfaring og er vant til at skulle klare en akut rengøring med varierende behov. De kan helt sikkert også klare dit behov for rengøring.

Grundig akutrengøring for erhverv og private – hver gang

Hos CLEWA klarer vi både kontorrengøring, erhvervsrengøring, hovedrengøring, flytterengøring, trappevask og meget andet – enten efter fast aftale, som ad hoc-aftale, eller hvis der opstår et akut behov.
Akut rengøring

Når du vælger at lade CLEWAs dygtige rengøringspersonale klare din akutte rengøring, kan du forvente:

 • en tilfredsstillende rengøring – hver gang
 • hurtig udrykning, når og hvor du har behov for rengøring
 • rengøring med miljøvenlige produkter
 • kompromisløs kvalitet, samtidig med at vi klarer arbejdet med et smil.

Vores rengøringspersonale sætter desuden en stor ære i håndværket og forlader aldrig en opgave halvfærdigt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret til os.

Hvad koster akut rengøring?

Som med al vores rengøring afhænger prisen for akut rengøring naturligvis af flere ting. Først og fremmest hvor akut dit behov er, hvor stort et areal vi skal rengøre, og hvad rengøringen indebærer. Hos CLEWA kan du dog altid forvente at få en god pris.

Ringer du til os med et behov for akut rengøring, kan vi med få informationer om opgaven give dig en skarp pris med det samme, så du hurtigt kan få bugt med dit rengøringsproblem.

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til rengøringen

Mangler du akut hjælp til rengøring af din lejlighed, trappevask, kontorbygning eller andet? Så kontakt os på telefon +45 73 70 75 75 – og så rykker vi ud og klarer din rengøring hurtigst muligt.

Vi udfører akut rengøring i følgende områder:

København, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Amager, Kastrup, Tårnby, Dragør, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Vanløse, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Ordrup, Kongens Lyngby, Lyngby,Virum, Sorgenfri, Birkerød, Gammel Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Hørsholm, Rungsted, Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Allerød, Lillerød, Lynge, Hillerød, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Hedehusene, Herlev, Greve, Hundige, Solrød, Vallensbæk, Karlslunde, Ballerup, Skovlunde, Farum, Værløse, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Ølby, Køge, Køge nord, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Søborg, Frederikssund, Jægerspris, Slangerup, Hovedstaden og Sjælland.

INDHENT TILBUD

  Telefon: +45 7370 7575
  Åbningstider: 24/7
  FÅ ET TILBUD

  Professionelt udstyr

  Vi anvender kun det bedste rengøringsudstyr, så du kan forvente det bedste resultat.

  Hurtig udrykning

  Opstår der akut behov for rengøring af din arbejdsplads, rykker vi hurtigt ud og klarer rengøringen.

  Miljørigtige produkter

  Vi vil værne om vores jord og bruger derfor udelukkende miljørigtige rengøringsmidler.

  Erfarent personale

  Vi sender professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for akut rengøring.