Priser

Prisen afhænger af jeres behov. Det betyder, at vi altid sammensætter en løsning med en særlig timepris til lige netop jer. Vil I høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så er I velkomne til at kontakte os på tlf. +45 7370 7575

Opsigelse, Binding & Fakturering

Der er ingen binding på vores serviceaftale de første 3 måneder. Efter 3 måneder er opsigelsesfristen på aftalen 7 dage. Fakturering kan ske hver 14. dag eller månedligt.

Timeregistrering

Med vores serviceaftale følger et smart timeregistreringssystem, hvor I kan følge med i timeforbruget og selv godkende timer. Hvis overarbejde finder sted, registrerer vikaren det i systemet med en begrundelse.

Arbejdsudstyr

Som kunde står I for arbejdsudstyr til vores vikarer. Det gælder materialer som fx ståluld, rengøringsmidler, arbejdstøj, knive osv. Arbejdssko og T-shirt kan dog leveres for et mindre tillæg.

Arbejdsskema

Et arbejdsskema for de kommende 2 uger skal som minimum udleveres 1 uge før start. Besked om ændringer i eller aflysning af aftalt arbejdstid skal ske med mindst 1 uges varsel.

CLEWA’s Akuttelefon

Anvender du akuttelefonen til anmodning om en vikar til arbejde inden for 48 timer af opkaldet, tillægges der 75 % oveni den aftalte timepris. Ved supplement til en fast vikaraftale er dette inklusiv.