fbpx

Om CLEWA Solutions

CLEWA Solutions ApS er et rengøringsfirma samt personale- og vikarbureau, som blev startet af iværksætteren Christian Mortensen i 2018.

About Us

Og hvad vil det så sige, at vi er et personale- og vikarbureau?

Det betyder blandt andet, at vi har specialiseret os inden for professionelle vikar- og rengøringsløsninger. Vores dygtige medarbejdere gør rent for både private og erhverv i hele Storkøbenhavn og omegn. Derudover udlejer vi personale til alt fra hoteller og restauranter til kantiner, eventsteder og andre rengøringsfirmaer, som pludselig står og mangler medarbejdere af den ene eller anden årsag. Vi kalder det Mandskabsudlejning.

Vores løsninger er utroligt fleksible, og vi har endnu ikke oplevet, at en opgave er hverken for stor eller lille til vores firma. Derfor er vi også ret overbeviste om, at vi kan hjælpe dig videre, hvis du står og mangler rengøringspersonale, opvaskere, køkkenpersonale eller lignende.

Dine udfordringer – vores løsninger

Da Christian var 13 år, startede han som opvasker i et køkken. Da han blev 18 år, blev han tilbudt en stilling som tjener, og det viste sig, at han var temmelig dygtig til dette fag. Det blev nemlig både til stillingsbetegnelser såsom manager og restaurantchef efterfølgende.

Det er da også fra denne erhvervserfaring i restaurationsbranchen, at Christian fik ideen til det, vi i dag kender som CLEWA Solutions.

Har du udfordringer med at få din rengøring eller personalemæssige inddækning til at fungere? Hos CLEWA løser vi dem for dig.

Vi er et ungt firma, men det er gået stærkt siden 2018. Hvad der startede som et enkeltmandsfirma, er i dag vokset til en virksomhed med mere end 25 ansatte.

CLEWAs løsninger inden for erhvervsrengøring og mandskabsudlejning bliver i høj grad brugt i større kantiner, hoteller og industrikøkkener, hvor de har flere af vores medarbejdere fast knyttet. Men vores løsninger bliver også benyttet af mindre restauranter og eventsteder, som ofte mangler hjælp i de spidsbelastede perioder.

Har du brug for privat rengøring, hjælper vi også hellere end gerne til.

Hos CLWEA træder vi til, når I mangler hjælp.

Vores mål

Vores mål er at blive det foretrukne vikarbureau inden for rengørings- og køkkenbranchen.

Er det et ambitiøst mål? Ja.

Er det umuligt? Langt fra.

Vores vision

Vores vision er at være en højt respekteret samarbejdspartner for vores kunder og leder for vores medarbejdere.

For at nå vores mål må vi sikre os, at vi og vores samarbejdspartnere har et gensidigt og respektfuldt tillidsforhold, og at vores medarbejdere er både dygtige og fokuserede på den kvalitetsservice.

Vores strategi

Vores strategi for at nå vores mål er altid at levere et højt niveau af kundeservice og kvalitetsarbejde til vores kunder samt være tilstede for vores medarbejdere.

Vi vil nå vores mål ved at sikre vores medarbejderes viden og niveau inden for deres respektive arbejdsområde ligeså vel som deres respektive arbejdsopgaver.

Hvorfor vælge CLEWA?

Hos CLEWA tilbyder vi fleksible aftaler, hvor I enten kan vælge at få en medarbejder fast tilknyttet jeres virksomhed, eller I kan ringe til os, når behovet for én eller flere medarbejdere pludselig opstår. Det kan være grundet sygdom, eller hvis I har en særligt travl periode.

Hos CLEWA tilbyder vi:

  • Fleksibel planlægning efter jeres behov
  • Dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for deres arbejdsområde
  • Miljøvenlige rengøringsmidler, som skåner miljø og medarbejdere mest muligt
  • Hurtig udrykning, når jeres behov opstår.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på rengørings- eller køkkenpersonale

Har vi vakt din interesse for et godt samarbejde om rengøringsarbejde eller mandskabsudlejning? Så grib knoglen, og ring til os på telefon +45 73 70 75 75, eller grib til tasterne, og send os en mail på info@clewa.dk og fortæl os om dit behov for rengøring eller ekstra personale. Vi kan helt sikkert sammensætte et godt tilbud, som passer til det, du går og leder efter.

Du kan også blot udfylde vores kontaktformular her, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.